O nama

“Bravarija Šavorić” je obrt za proizvodnju aluminijske stolarije osnovan 01.02.1996. godine. Osnovna sredstva za rad (linija za proizvodnju) nabavljena su vlastitim sredstvima. Svih dvanaest godina poslovanje je uspješno bez gubitaka i blokada žiro-računa, uz uredno izvršavanje obaveza. 1998. godine uz pomoć kredita gradi se radiona veličine 250 m2 sa pratećim prostorima sanitarnog čvora, garderobe i kompresornice veličine 32 m2 i slijedi preseljenje u novi poslovni prostor. Tijekom 2001. i 2002. godine slijedi završavanje radova na objektu radionice vlastitim sredstvima. Oprema za proizvodnju dopunjena je specijalnim štancama za više vrsta aluminijskih konstrukcija, tako da sada možemo izrađivati aluminijska vrata, prozore, fasadne stijene, klizne stijene i aluminijske rolete od serije profila kao što su NEWTEC 52, ALCOA R-40, EKU 64TT, EUROLINE, aluminijske ograde GR14, klizne stijene PE70 SLIDE TT, unutarnje al. pregrade GP70, strukturalne i polustrukturalne fasade EL50FA i EL50FS. Proizvodnja je za sada namijenjena domaćem tržištu.

Primarni i stalni cilj svake, pa tako i naše radionice jest pružiti kupcima naših proizvoda kvalitetne nove proizvode, te uslugu servisiranja i eventualnih popravaka za cijelo vrijeme trajanja njihove upotrebe. Svakim danom sve veća i veća tehnička složenost aluminijskih konstrukcija s jedne strane, te sve veća i veća prohtjevnost kupaca za različitim proizvodima s druge strane, postavlja pred djelatnike u našoj radionici zahtjevnije i opsežnije kako zadatke tako i izazove.
Drugim riječima, taj posao iz dana u dan postaje sve složeniji. Stoga se može lako zaključiti kako se stalan, gotovo svakodnevan razvoj poslovanja, u smislu konstantnog unapređenja poslova kroz širenje ponude, bolju opremljenost i redovito podizanje razine stručne osposobljenosti osoblja nameće kao imperativ.
“Bravarija Šavorić” je do sada primila više priznanja i zahvalnica, kako za svoje poslovanje, tako i za donacije.